Péntek, 2018-11-16, 5:59 AM
Welcome Vendég | RSS
Menü
Login form
Kategóriák
Apróhirdetések [4]
Ingatlan hirdetési oldalak.
Közvetítők [14]
Eladó és kiadó ingatlanok közvetítő cégei.
Építőipar [7]
Keresés
Statistics

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Honlap Centrum

Main » Articles » Ingatlan » Építőipar

ASG Szerelvény Kft.
Az ASG Szerelvény Kft a közmű és iparrendszerek területét kiszolgáló szerelvények és az ezt kiegészítő elektromos és pneumatikus hajtástechnikai elemek valamint kiegészítők értékesítésének a terén tevékenykedik sikerrel.
Pillangószelep
A pillangószelep olyan szelep, amelynél a záróelem fordul el a tengelye mentén. A pillangószelepek a legelterjedtebb szerelvények. A könnyű automatizálhatóság, az egyszerű kivitel nagyban elősegítette elterjedésüket.
Tolózár
A tolózár a csővezetékeket lezáró szerekezet, amely az áramlásra merőlegesen mozgatott lappal zár. A változó áramlási irányú közegeknél, valamint ahol az üzemidő nagy részében teljesen nyitott vagy teljesen zárt állapotban van a szerelvény, a tolózárak alkalmazása a legmegfelelőbb megoldás.
Gömbcsap
A gömbcsap, vagy más néven golyós csap, olyan csap, amelynél a záróelem formája gömb. A gömbre erősített tömítőgyűrű tömít. A gömbcsapok alkalmazása a kőolaj-, földgáz-, vízmű-, közmű-, iparban, területén erősen elterjedt.
Kompenzátor
Kompenzátor is nagyon jó minőségben és jó áron elérhető a cégnél.

Beszállítók kiválasztásakor fontos szempont a cég számára a minőség, a megbízhatóság és a kedvező ár. Az ASG Szerelvény Kft. kiváló minőségű termékkel, gyors szállítással, szakmai tanácsadással, versenyképes árakkal, személyes kapcsolatfelvétellel, reklamációk gyors kezelésével kívánja kielégíteni a vevők igényeit.
A cég honlapja: Ipari szerelvény

Kategóriák: Építőipar | Added by: Hitel (2011-11-17) | Author: Endre
Views: 184 | Tags: szerelvény, tolózár, kompenzátor, gömbcsap, pillangószelep | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Név *:
Email *:
Kód *: